Meer over

Sloopwerken

Ons bedrijf is al vanaf 2001 een erkend sloopbedrijf voor alle soorten sloopprojecten. Onze landelijke diensten zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We bieden een betaalbare en klantgerichte service die op een vakkundige werkwijze wordt uitgevoerd.

Meer over

Brandwering

Wij zijn ook gespecialiseerd in brandwering. Daar ligt een grote markt waarin we het voortouw willen nemen. Onze verregaande specialisatie maakt dat elk project ons past. Een project is niet snel te groot, noch te klein, noch te complex. Voor ons telt het resultaat: de zekerheid dat we maximale brandveiligheid bieden, zonder iets aan.

Meer over

Project
begeleiding

JDV Totaalbouw kan u ook een compleet pakket aanbieden om u de zorg uit handen nemen. Van sloopaanvraag tot aan de afbouwfase kunnen wij elk project voor u verzorgen.

Wij zorgen net voor dat beetje extra Vitamine (A)andacht om ervoor te zorgen dat gedurende het hele proces van uw project alles in goede banen blijft.

Meer over

Afbouw

De afbouwfase is de natuurlijk de bouwfase na de ruwbouwfase en vaak de laatste fase voor de oplevering. Als de contouren van het pand staan en het (bedrijfs)gebouw wind- en waterdicht is kan er begonnen worden met de afbouw. eventuele systeemwanden en -plafonds, toiletten en overige natte ruimtes worden voorzien van vloer- en wandtegelwerk. Daarnaast zorgen wij voor alle aftimmeringen en verdere afwerkingen.


Afgeronde projecten

Recent afgeronde projecten waar we trots op zijn